logo_kokar768x205

O nama

Uspešno posluje već 41 godinu

Osnovan sada već daleke 1979.godine, Studio KOKAR je bio dominantan u oblasti elektronike na teritoriji cele tadašnje Jugoslavije. Bio je zastupnik nekoliko svetskih firmi, kako sa zapada, tako i sa istoka. Bio je i generalni servis za više tada najvećih firmi, kao što su Genex i Balkanija. 
Paralelno sa elektronikom, razvijale su se i oblasti grafičke industrije – štampa, grafička priprema za štampu, industrijski dizajn, industrijska fotografija (prva digitalna foto oprema za industrijsku fotografiju na teritoriji tadašnje države Jugoslavije 1996.godine bila je u posedu Studia KOKAR), Brand menadžment, marketing, video produkcija. 
Za sve ove godine, Studio KOKAR je ostvario izuzetno uspešnu saradnju sa mnogim firmama. Mnogi od njih su i danas sa nama. 
Zahvaljujući profesionalnosti, ažurnosti, odgovornosti, istrajnosti, kvalitetu usluga i sklonosti ka stalnom usavršavanju i istraživanju g-dina Zorana Kokara, Studio KOKAR je postao i ostao jedan od onih za koje se zna! 

Startujte svoj projekat

Nema čekanja
pokrenite se odmah

Ogromno iskustvo je presudno za dobar i pouzdan biznis, mi se bavimo procenom uspeha i svakako ne prihvatamo izazove koji nemaju sigurnu perspektivu. Ako procene uspeha budu za naše pojmove u našim testovima negativne mi Vam nećemo naplatiti ništa ali nećemo ni prihvatiti da sarađujemo po pitanju marketinga.

demo-attachment-476-Group-7593

Za početak

Jedan razgovor
rešava sve

Vrlo lako i jednostavno se iz prvog razgovora može zaključiti da li je neko sposoban ili ne da završi Vama ono što Vam je potrebno. Ukoliko na primer neko nije u mogućnosti da proceni koliko bi nešto od usluga koje treba da Vam pruži  košta onda taj i ne zna da uradi taj posao jer ga nije radio do tada nego izmežu ostalog procenjuje koliko to Vama treba ili treba podizvožeče da pita za cenu. I sve je jasno odmah. Ima toga dosta i sve se u prvom razgovoru može definisati i rešiti ako je neko vispren u svom poslu a ako nije onda je u najavi rastezanje i aneksi za dodatne troškove zbog ne predviženih dodatnih radova.

Nema dileme. Pokušajte da radite sa nekim ko ima iskustva.

Digital Marketing

Sve ono što mi ne znamo sigrni budite da znamo ko zna!.

U metu

Bez mnogo uvijanja od nas možete dobiti tačno sve informacije i to bez celofana..

Napišite

Sve ono što Vas interesuje napišite u emailu i rado ćemo Vam odgovoriti.

Pomoć

Pružamo sve vrste pomoći oko sajtova i video - foto produkcije.
Obuka najam opreme i druge usluge.

481

Naši projekti

Imali smo do sada jako puno projekata koji su doneli izuzetne rezultate.